Chunky Beanie Pattern

Chunky Beanie Pattern - Hallo sahabat Crochet Info, Pada Artikel yang anda baca kali ini dengan judul Chunky Beanie Pattern, kami telah mempersiapkan artikel ini dengan baik untuk anda baca dan ambil informasi didalamnya. mudah-mudahan isi postingan Artikel crochet, Artikel FREE, Artikel hat, Artikel patterns, Artikel Tips, yang kami tulis ini dapat anda pahami. baiklah, selamat membaca.

Judul : Chunky Beanie Pattern
link : Chunky Beanie Pattern

Baca juga


Chunky Beanie Pattern


Dnes ráno som išiel na poštu poslať darčekové klobúky. V skutočnosti je USPS dnes z dôvodu sviatku zatvorená. Robím to vždy, keď je zatvorené. Zdá sa, že mám objednávky na odoslanie počas sviatkov. Každopádne sa to naozaj podarilo, pretože som mal možnosť nafotiť viac.


Materiál

Chunky alebo Heavy Yarn 5 zadarmo (použil som robustné Shetland Patons v Oxford Grey)
Na fialovú okrúhlu som použila malé množstvo, ktoré mi zostalo zo šatky Izar
Veľkosť háčika I (5,5 mm)
ihla so závitom

jedinečná veľkosť

Model

Kapitola 3

1. kolo: Ch 7 na 3 kanáloch háčika (vytvorený ako prvý) spojíme sc na vrchu st. (8 HDC)

2. kolo: K2 (tu a vždy sa počíta ako prvá ulica). HDc je na rovnakej ceste. 2 htr na každej ulici v okolí. Spojte sa s MC. (16 HDC)

Tretie kolo: K2. Hst na rovnakom M, Hst na druhej strane. (2 htr v ďalšej sezóne, htr v ďalšej ulici) om. Spojte sa s MC. (24 hodín).

4. kolo: Kapitola 2, HST na rovnakom M, HST na ďalších dvoch zastávkach. (2 htr na ďalšej zastávke, htr na ďalších dvoch zastávkach) om. Spojte sa s MC. (32 hodín).

Piate kolo: Druhé dejstvo, televízia na tej istej ulici, televízia na ďalších troch staniciach. (2 htr na ďalšej stanici, htr na ďalších 3 staniciach) om. pridať sa. (40 HDC).

6. kolo: 2 ch, ch na tej istej ulici, ch na 4 ch (2 htr na ďalšej zastávke, htr na ďalších 4 zastávkach) om.
pridať sa. (48HDC).

Siedme kolo: Druhá kapitola, televízia na tej istej ulici, televízia v nasledujúcich piatich staniciach. (2 htr na ďalšej stanici, htr na ďalších piatich zastávkach) om. pridať sa. (56).

8. - 15. kolo. Ch2, htr takmer na každej ulici.

16. kolo: 2 DS do oblúka tesne okolo každého očka. Poď a priprav sa.

Pre fialovú zákrutu prekročilo nasadenie každého HDC v zákrute 16.

Potvrďte pomocou g a prepíšte každú funkciu. Do háku vstúpite spredu a zostúpite, ako keby ste pripevňovali predný stĺpik. Keď dosiahnete posledný steh, odstrihnite nite.

Obrázky nižšie vám ukážu, ako dokončiť. Milujem používať tento konkrétny koniec stále. To eliminuje potrebu uzlov. Nenávidím používanie uzlov z nenávisti. Vo väčšine prípadov to nie je potrebné.

Keď dosiahnete posledný sl, vytiahnite chvost cez pletený top.


Teraz vezmite ihlu a zasuňte ju pod prvú lištu.Potiahnite chvost na koniec


Vezmite ihlu a vložte ju do stredu ulice


Vezmite chvost a udierajte do stredu posledného M km, dokončite hladkým koncom. krásne ehm?


Pred rokmi ma jedna pani naučila veľa trikov a háčkovaných šortiek. Tento trik používam stále.

Užite si to!!!


Demikianlah Artikel Chunky Beanie Pattern

Sekianlah artikel Chunky Beanie Pattern kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.

Anda sekarang membaca artikel Chunky Beanie Pattern dengan alamat link https://crochet-info97.blogspot.com/2022/05/chunky-beanie-pattern.html

0 Response to "Chunky Beanie Pattern"

Post a Comment

close
Latihan Direct Link