Chunky Beanie Pattern

Chunky Beanie Pattern - Hallo sahabat Crochet Info, Pada Artikel yang anda baca kali ini dengan judul Chunky Beanie Pattern, kami telah mempersiapkan artikel ini dengan baik untuk anda baca dan ambil informasi didalamnya. mudah-mudahan isi postingan Artikel crochet, Artikel FREE, Artikel hat, Artikel patterns, Artikel Tips, yang kami tulis ini dapat anda pahami. baiklah, selamat membaca.

Judul : Chunky Beanie Pattern
link : Chunky Beanie Pattern

Baca juga


Chunky Beanie Pattern


Dnes ráno som išiel na poštu skontrolovať lotériový klobúk. USPS je dnes samozrejme zatvorená z dôvodu sviatku. Robím to vždy, keď sa zatvoria. Objednávky na prepravu dostávam vždy počas sviatkov. Každopádne som urobil dobre, keďže som mal možnosť nafotiť viac.


prísad

Nadrozmerné alebo objemné 5-prvkové dlaždice (použil som Shetland Chunky Patons v Oxford Grey)
Na fialový odtieň som použila nejaké kúsky z Izarovej šatky.
Grepa č. I (5,5 mm)
ihla so závitom

Jedna veľkosť sadne väčšine

skúšať

Kapitola 3

1. riadok: 7 DS po 3 DS od háčika (toto je prvé očko) Do prvého očka prilepíme KS. (8hdc)

2. trieda: 2. ročník (tu sa počíta prvá trieda). CDU je na rovnakej ceste. 2 pssn takmer na každej ulici. Pripojte sa k sl rr. (16HDC)

Rnd 3: Ch 2. Hdc je na rovnakej ceste, HDC je na druhej ceste. (2 tr na ďalšej zastávke, tr na budúcej sezóne) cca Pripojí sa sl rr. (24HDC).

4. riadok: ch2, tr na tej istej ulici, tr na ďalších dvoch zastávkach. (2 PRSN na ďalšej stanici, PRSN na ďalších dvoch staniciach) cca Pripojí sa k sl rr. (32HDC).

Riadok 5: Kapitola 2, SC na rovnakej ulici, SC na ďalších troch staniciach. (2 PSSN v ďalšej stanici, SPSN v ďalších 3 staniciach) cca. (40xds).

Rad 6: 2 dc, dc na tej istej ulici, dc na ďalších 4 staniciach (2 dc na ďalšej stanici, dc na ďalších 4 staniciach) cca.
sa pripája. (48HDC).

Riadok 7: Kapitola 2, sc na tej istej ulici, sc na ďalších 5 zastávkach. (2 PSSN v ďalšej stanici, SPSN v ďalších 5 staniciach) cca. (56 pred Kr.).

Poschodie 8 - 15. Kapitola 2, hdc takmer v každej ulici. sa pripája.

Riadok 16: ch 2, DC je v zadnej slučke takmer v každom očku. Pripojte sa a máte hotovo.

Pre fialový rnd post všetky hdc rnd 16.

Pripojte SL St a pracujte SL St okolo každej úlohy. Spredu sa dostaneš dovnútra a von z háčika, ako keby si predo mnou manipuloval svoju lásku. Keď dosiahnete posledné očko, priadzu odstrihnite.

Obrázky nižšie vám ukážu ako. Tento konkrétny koniec rád používam stále. Tým sa eliminujú kĺby. Neznášam používanie uzlov pri háčkovaní. Väčšinou to nie je potrebné.

Keď dosiahnete posledné dlhé očko, pretiahnite koniec cez vrch švu.


Teraz vezmite háčik a posuňte prvý steh nadol a potiahnite chvost úplne.


Uchopte hák a umiestnite ho do stredu ulice SL. konečný


Vezmite chvost a predĺžte ho až do stredu posledného sl st. V dôsledku toho získate hladký povrch. zima?


Pred pár rokmi ma jedna žena naučila veľa trikov a tipov na štrikovanie. Tento tip používam stále.

Užite si to!!!


Demikianlah Artikel Chunky Beanie Pattern

Sekianlah artikel Chunky Beanie Pattern kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.

Anda sekarang membaca artikel Chunky Beanie Pattern dengan alamat link https://crochet-info97.blogspot.com/2022/05/chunky-beanie-pattern_19.html

0 Response to "Chunky Beanie Pattern"

Post a Comment

close
Latihan Direct Link