Chunky Beanie Pattern

Chunky Beanie Pattern - Hallo sahabat Crochet Info, Pada Artikel yang anda baca kali ini dengan judul Chunky Beanie Pattern, kami telah mempersiapkan artikel ini dengan baik untuk anda baca dan ambil informasi didalamnya. mudah-mudahan isi postingan Artikel crochet, Artikel FREE, Artikel hat, Artikel patterns, Artikel Tips, yang kami tulis ini dapat anda pahami. baiklah, selamat membaca.

Judul : Chunky Beanie Pattern
link : Chunky Beanie Pattern

Baca juga


Chunky Beanie Pattern


Dnes ráno som išiel na poštu poslať lotériové klobúky. Samozrejme, dnes je USPS zatvorená z dôvodu sviatkov. Robím to vždy, keď sa zatvoria. Zdá sa mi, že cez sviatky mám vždy rozvoz. No urobil som to dobre, lebo som mal možnosť fotiť viac.


TÉMY

5 vrstiev priadze alebo veľkoobchodnej priadze (použil som Chunky Shetland Patons v Oxford Grey)
Na fialový kruh som použila malé množstvo, ktoré mi zostalo zo šatky Isar.
Grepa č. I (5,5 mm)
ihla so závitom

Jedna veľkosť pre všetkých

skúsenosti:

Kapitola 3:

Séria 1. 7 tr. Vo vzdialenosti 3 palce od háčika (tj 1 palec) spojte prvé očko s dlhým očkom. (8HDC)

Riadok 2. Kapitola 2 (tu sa vždy počíta ako prvý steh). CDU na tej istej ulici. 2 pss v každom M. Pripojte sl st. (16HDC)

Rnd 3. Ch 2. Hdc rovnakým spôsobom, hdc iným spôsobom. (2 ds na ďalšom stanovišti, dc na ďalšom cykle) po celom obvode. Pripojte sl st. (24HDC):

Riadok 4. Kapitola 2, tr na tej istej ulici, tr v ďalších 2 staniciach. (2 dc na ďalšej stanici, dc na ďalších 2 staniciach) okolo. Pripojte sl st. (32HDC):

Riadok 5. Kapitola 2, tr na tej istej ulici, tr v ďalších 3 staniciach. (2 dc na ďalšej stanici, dc na ďalších 3 staniciach). Vstúpte. (40 xds).

6. riadok. Kapitola 2, tr na tej istej ulici, tr ďalšie 4 stanice (2 tr ďalšie stanice, tr ďalšie 4 stanice) okolo.
Vstúpte. (48HDC):

Linka 7. Kapitola 2, tr na tej istej ulici, tr v nasledujúcich 5 staniciach. (2 PSSN v ďalšom čl. PSSN budúci čl. 5.) po celom obvode. Vstúpte. (56 bodov).

Rnd 8 - 15. Ch 2, htr dookola. Vstúpte.

Riadok 16. Kapitola 2, iba zadný krúžok s kruhom na každom krúžku. Účasť na konci.

Každé vydanie hndc rnd 16 bude fungovať pre rnd purpurovú.

Pripevnite očko SL Okolo každej kabínky oplette očko SL. Háčik dávate spredu nadol, ako keby ste stáli vpredu. Keď sa dostanete k poslednému jazeru, odrežte niť.

Fotografie nižšie vám ukážu, ako by to malo skončiť. Tento konkrétny povrch rád používam stále. Eliminuje potrebu uzla. Neznášam používanie háčikov. Väčšinou nie sú potrebné.

Keď dosiahnete posledný šmyk, pretiahnite chvost cez krúžok.


Teraz vezmite háčik, vložte ho pod prvý kolík a potiahnite chvost na koniec.


Vezmite ihlu և prejsť posledný sl st.


Vezmite chvost և potiahnite ho uprostred posledného sl st. V dôsledku toho získate dokonalý výsledok. To je skvelé, nie?


Pred rokmi ma istá žena naučila veľa trikov և tipov na pletenie. Vždy používam túto radu.

Užite si to !!!


Demikianlah Artikel Chunky Beanie Pattern

Sekianlah artikel Chunky Beanie Pattern kali ini, mudah-mudahan bisa memberi manfaat untuk anda semua. baiklah, sampai jumpa di postingan artikel lainnya.

Anda sekarang membaca artikel Chunky Beanie Pattern dengan alamat link https://crochet-info97.blogspot.com/2022/05/chunky-beanie-pattern_21.html

0 Response to "Chunky Beanie Pattern"

Post a Comment

close
Latihan Direct Link